Main Content

EDIX® boomloos rijden, een weg naar meer wederzijds gevoel tussen jou en je paard!

EDIX® treeless riding, a way to more mutual feeling between you and your horse!

Een nieuw merk voor boomloze zadels door een Nederlands bedrijf!

EDIX® saddles, daar waar in Nederland boomloze zadels met de passie van Sylvia Edixhoven worden ontworpen en ontwikkeld! Voordat Sylvia het bedrijf EDIX Saddles startte heeft ze zich jaren kunnen ontwikkelen binnen het familiebedrijf F.R.A., wat is opgericht door Jan Edixhoven en zijn vrouw Sonja Tiehuis. Een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van artikelen die het mogelijk maken om op een andere manier met je paard om te gaan. Bitloos, boomloos en ijzerloos staan daarbij centraal.

Doordat Sylvia zich de laatste jaren binnen F.R.A. steeds meer is gaan verdiepen in de boomloze zadels werd het idee geboren het toenmalige beperkte assortiment boomloze zadels uit te breiden en op te tillen naar een hoger niveau, waarbij een eigen merknaam natuurlijk niet mocht ontbreken.

lees verder…

Dealer worden Agenda

Waarom EDIX saddles?

Boomloos rijden

Boomloos rijden is een herintroductie van een andere, verfijnde manier van rijden, waarbij paard en ruiter door een wederzijds close contact communicatie opbouwen.  

Lees meer…

Uitgebreid dealernetwerk

EDIX® saddles heeft diverse officieel geregistreerde dealers, zij bieden een pasconsult en adviseren je met gedegen vakkennis over welk type boomloos zadel voor jou en je paard geschikt is.

Lees meer…

 

Meer over EDIX saddles!

Een nieuw merk, een nieuw bedrijf voor boomloze zadels, ontstaan uit de passie van Sylvia Edixhoven die zich de laatste jaren steeds meer is gaan verdiepen in de voordelen van het boomloos rijden voor zowel het paard als de ruiter.

Lees meer…

Heeft u interesse om een officieel EDIX® saddles dealer te worden?

Bij voorkeur kiest EDIX® saddles er niet voor om rechtstreeks aan de consument te leveren. Zij werkt samen met deskundige vakmensen om de consument op een juiste manier te adviseren. Het traject van advies, passing, testen, verkoop en na-service, is uw specialisatie.

Dealer worden